Connect with us

Осигурување

Кроациа Осигурување – Живот нуди можност за подигнување заем по полиса

Објавено

на

Кроациа Осигурување – Живот следејќи ги потребите на своите клиенти им овозможи подигнување на заем во висина на откупна вредност на полисата за животно осигурување со годишна каматна стапка од 7%.

Преку овој производи имате можност да подигнете позајмица со винкулирање на вашата полиса за животно осигурување и сами да го одберете периодот на отплата. Дополнително, сами го одредувате и износот на заемот, кој не може да биде повисок од откупната вредност на полисата.

Одобрувањето на заемот трае еден работен ден, а за негово одобрување потребно е да ја доставите следната документација:

– Оригинална полиса;
– Копија од трансакциска сметка;
– Изјава за винкулација на полиса заверена кај нотар;
– Барање за заем.   

Предности:

– заемот се одобрува во рок од еден ден;
– средствата веднаш Ви се ставени на располагање;
– заем без жиранти или гаранции;
– единствена гаранција е Вашата полиса за осигурување на живот;
– истовремено целосно осигурување;
– административни трошоци изнесуваат само 150 денари потребни за нотарска винкулација на полисата;
– доцнење со уплата на рата до три месеци, без пресметка на дополнителна казнена камата;
– износот на земениот заем не се калкулира во вкупната кредитна задолженост на клиентот.

За подетални информации за висината на заемот кој може да го подигнете, за периодот на отплата, како и за пробен амортизационен план, можете да се обратите на телефонските броеви 02/3215-883 локал 112 или 108.

Осигурување

Триглав осигурување и Мотоцентар со нова услуга на пазарот – “Осигурување на гуми”

Објавено

на

Триглав Осигурување, во соработка со Мотоцентар, овластен увозник и дистрибутер на реномирани брендови на гуми, воведува нова услуга на пазарот, осигурување на гуми. Осигурувањето нуди 24 – часовна асистенција во Македонија и во Европа и обезбедува покритие за трошоци при издишана гума, кражба на гума, вандализам и механички оштетувања на гумите од предмети на патот. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Технолошки усовршен дигитален центар на Групацијата Триглав во Љубљана

Објавено

на

Групацијата Триглав во Љубљана отвори нов дигитален центар, Триглав ЛАБ. Просторот на едно место обединува услуги на четири друштва од Групацијата Триглав, современи технолошки решенија и иновативни искуства од подрачјето на безбедност. На посетителите им овозможува искуство со напредни идеи од областа на осигурувањето, коишто се прилагодени на потребите на клиентите и ја олеснуваат соработката со водечката осигурителна и финансиска групација во Словенија и во регионот Адриа. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Нова услуга од Триглав Осигурување – Онлајн обнова на полиси за автомобилска одговорност

Објавено

на

Триглав Осигурување воведува нова услуга на пазарот, онлајн обнова на полиси за осигурување од автомобилска одговорност. Клиентите обновата можат да ја направат на веб страната на Триглав Осигурување, www.triglav.mk. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange