Connect with us

Осигурување

Кроациа Осигурување – Ексклузив осигурување на живот

Објавено

на

Кроација Осигурување со својот уникатен производ го направи осигурувањето на живот, осигурување „во еден потег“.

 

„Уникатноста на овој производ се состои во неговата штедна и истовремено осигурителна компонента.“ – стои на страната на Кроација Осигурување.

Имено, преку овој производ, Кроација Осигурување го има збогатено животното осигурување со осигурување од несреќен случај (незгода) и дополнително осигурување од тешко болни состојби.

Од Кроација нагласуваат дека ваквото ексклузив осигурување на живот има неколку придобивки:

• еднократна уплата на премија за целиот осигурителен период 
• сигурен облик на штедење со истовремено осигурување
• од старт осигурена сума поголема во однос на уплатената премија за 13% – 50% 
• дополнително, Ви припишуваме добивка
• можност веднаш да подигнете заем по полиса
• финансиска сигурност за Вас и Вашето семејство
• можност за вклучување на дополнителни осигурителни компоненти:

Дополнителни информации за овој производ можете да погледнете на следниов линк.

Осигурување

Триглав осигурување и Мотоцентар со нова услуга на пазарот – “Осигурување на гуми”

Објавено

на

Триглав Осигурување, во соработка со Мотоцентар, овластен увозник и дистрибутер на реномирани брендови на гуми, воведува нова услуга на пазарот, осигурување на гуми. Осигурувањето нуди 24 – часовна асистенција во Македонија и во Европа и обезбедува покритие за трошоци при издишана гума, кражба на гума, вандализам и механички оштетувања на гумите од предмети на патот. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Технолошки усовршен дигитален центар на Групацијата Триглав во Љубљана

Објавено

на

Групацијата Триглав во Љубљана отвори нов дигитален центар, Триглав ЛАБ. Просторот на едно место обединува услуги на четири друштва од Групацијата Триглав, современи технолошки решенија и иновативни искуства од подрачјето на безбедност. На посетителите им овозможува искуство со напредни идеи од областа на осигурувањето, коишто се прилагодени на потребите на клиентите и ја олеснуваат соработката со водечката осигурителна и финансиска групација во Словенија и во регионот Адриа. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Нова услуга од Триглав Осигурување – Онлајн обнова на полиси за автомобилска одговорност

Објавено

на

Триглав Осигурување воведува нова услуга на пазарот, онлајн обнова на полиси за осигурување од автомобилска одговорност. Клиентите обновата можат да ја направат на веб страната на Триглав Осигурување, www.triglav.mk. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange