Connect with us

Кредити

Комерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба на недвижен имот

Објавено

на

Комерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба на недвижен имот.

Интересот на граѓаните како и поволностите на денарскиот кредит за купување или изградба на недвижен имот ја мотивираше Банката да го продолжи промотивниот период до 30.06.2018 годин. Сите новоодобрени станбени кредити, Банката ќе ги одобрува со 0% надомест за одобрување и администрирање и 0 денари трошоци за процена на обезбедувањето.

За подетални информации, информирајте се повеќе на веб страната на Банката: www.kb.com.mk

Кредити

Силк Роуд Банка ја збогатува својата понуда на производи со нов кредит за правни лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги изестува сите свои клиенти, постојани и нови, дека ја зголемува својата понуда на кредити за правни лица со воведување на нов производ „Зелен кредит”. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Силк Роуд Банка го промовираше новиот станбен кредит со фиксна каматна стапка од 2,7% во првите три години

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје лансираше на пазарот нов производ – станбен кредит со најниска каматна стапка во земјава.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Потребен ви е кредит до 30.000 денари со одобрување за 30 минути?

Објавено

на

Флексибилноста на институцијата, намалување на огромниот сет на документи неопходни за аплицирање за одреден кредитен продукт и брзото одобрување се главните предности кои придонесуваат кон зголемување на задоволството на клиентот во соработката со финансиските институции. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange