Connect with us

Пакети

Капитал Банка АД Скопје Ве поканува на Саемот за банки и финансиски институции

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје Ве поканува на првиот Саем за банки и финансиски институции под името „ДЕНОВИ НА ФИНАНСИИ”. Саемот ќе се одржи во периодот од 12 – 14 мај 2017 година во трговскиот центар Skopje City Mall.

Во директна комуникација со нашите претставници, сите посетители на Саемот ќе имаат можност да се запознаат со онлајн понудата на Капитал Банка АД Скопје, со можностите на онлајн кредитирањето како и да добијат повеќе информации за нашите депозитни производи, плаќање режиски трошоци или кој било друг производ од широката лепеза на производи и услуги на Банката.

За времетраење на Саемот, на самиот штанд, дополнително Ви овозможуваме да аплицирате за кредитите за износи до 60.000,00 денари, со 0% камата и без жиранти. Дојдете, информирајте се и направете добра одлука за Вас. Ве очекуваме!

Пакети

Мудро штеди за подарок што вреди со Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Детското штедење е долгорочен депозитен продукт за физички лица и е наменет за деца до 18 годишна возраст. Поради тоа, како законски застапник мора да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

Оби Роби за подобро детско штедење од Охридска Банка!

Објавено

на

Преку малиот робот Оби Роби, Охридска банка сака да се доближи до најмладите, односно преку едукативни материјали, сликовници, боенки и детски совети. Оби Роби сака да им ја претстави важноста на штедењето на децата, како и да ги воведе во иднината на детското штедење. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет исклучиво за студентите

Објавено

на

Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои предизвици за студентите. Непроспиени ноќи за испити, трошоци за студии, трошоци за патувања, кирии или пак различни активности и дружење… (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange