Connect with us

Илирика вработува советник за управување со лични финансии

Објавено

на

Доколку сакаш дополнување на својот личен буџет и размислуваш за стекнување и надградување на своите знаења и вештини во областа на финансиите, можност да остваруваш дополнителна заработка, да си обезбедиш приходи од дополнителен извор и да напредуваш во својата деловна кариера, ИЛИРИКА ви нуди:

Дополнителна (хонорарна) работа во Илирика (работа во Вашето слободно време), како Советник за управување со лични финансии

Според официјалните државни статистики управувањето со финансии и финансиското посредување се една од најдоходовните професии.

Без разлика кое е Вашето моментално занимање или професија ИЛИРИКА Ви нуди, дополнителна работа во Вашето слободно време:

  • Исклучително квалитетна финансиска едукација;
  • Проширена мрежа на деловни контакти;
  • Дополнителна месечна заработка.

ПРИКЛУЧИ СЕ СЕГА!

Испрати твои контакт податоци (CV и контакт телефон) на: info-fond@ilirika.com.mk

Искуство во осигурување и поседување на лиценца за застапник во осигурувањето се смета за добра предност.

Повеќе
Реклама here code

Оглас за вработување во Стопанска Банка а.д. Битола за раководител на Служба платен промет во земјата

Објавено

на

Службата за човечки ресурси на Стопанска Банка а.д. Битола за потребите на Секторот за процесирање, Служба за платен промет во земјата, објавува

ОГЛАС
за ангажирање еден (1) извршител на работното место раководител.
(more…)

Продолжи со читање

Оглас за вработување во Стопанска Банка а.д. Битола за раководител на секторот за процесирање

Објавено

на

Службата за човечки ресурси на Стопанска банка а.д. Битола за потребите на Секторот за процесирање, Служба за администрација и евиденција на депозити, објавува

ОГЛАС
за ангажирање еден (1) извршител на работното место раководител. (more…)

Продолжи со читање

Саудиска Арабија: Жените ќе можат да отвораат свои фирми!

Објавено

на

Саудиските жени сега имаат право да отвораат сопствени бизниси, без да бараат согласност од старателот од машки пол, соопшти владата, која се надева дека на тој начин ќе го стимулира приватниот сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange