Connect with us

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра на Охридска банка Сосиете Женерал „За чист град пазари со нашата Мастеркард“

Објавено

на

По повод иницијативата за чист град и еко средина, Охридска банка Сосиете Женерал на 23 февруари 2018 година, во Дирекцијата на Банката ги додели наградите од наградната игра „За чист град пазари со нашата Мастеркард“ наменета за сите иматели на картички.

Официјалното извлекување на добитниците на награда се одржа на 21.02.2018 година, во просториите на Банката, во присуство на трочлена комисија, составена од двајца вработени во Банката и овластен Нотар.

Според правилата, право на учество во наградната игра имаа сите клиенти на Охридска банка Сосиете Женерал, иматели на дебитните картички Маестро и Матеркард стандард дебит, со кои требаше да се направат најмалку 20 трансакции од кои минимум една трансакција направена со Мастеркард стандард дебит картичката за физички лица со можност за бесконтактни плаќања.

Со доделување на вкупно 70 велосипеди, Охридска банка Сосиете Женерал уште еднаш покажа дека како општествено-одговорна компанија, се грижи за животната средина, за чистиот воздух и се обидува да влијае за подигање на јавната свест за промена на навиките на граѓаните за употреба на алтернативни средства за јавен транспорт, а со тоа се придонесува и до заштита на животната средина.

Благодарение на оваа иницијатива и на успешната наградна игра, денес имаме 70 нови велосипеди на улиците низ Македонија кои освен што ќе го подобрат урбаниот лик на населените места и градовите, туку ќе делуваат и локално за почиста околина.

Нe радува што добитниците на велосипеди од различни возрасни групи и различни населени места од земјава, изјавија дека ентузијастички ќе ги користат велосипедите за рекреативни и туристички потреби, но и како алтернативно средство за превоз.

Имињата на добитните се објавени на веб страната на Охридска банка Сосиете Женерал www.ohridskabanka.mk.

Повеќе

Наградни игри

Наградна игра на НЛБ Банка: mKLIK, ем нов телефон!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Шпаркасе Банка ја додели главната награда од наградната игра „Happy Monday“ за корисниците на Mastercard платежните картички

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија неодамна ја додели главната награда од наградната игра „Happy Monday“, која беше организирана во периодот од 6.11.2017 до 31.12.2017 година, за корисниците на платежните картички од брендот Mastercard.

(more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

За чист град пазари со Mastercard на Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Купувајте со дебитните Maestro и Mastercard картички на Охридска банка Сосиете Женерал учествувајте во наградната игра за почист град и станете потенцијален добитник на еден од седумдесетте велосипеди.

 

Од денес започнува најновата наградна игра во организација на Охридска банка Сосиете Женерал за корисниците на дебитните картички од брендот Mastercard. Како награда банката доделува седумдесет велосипеди.

Квалификувани за учество во наградната игра се сите полнолетни физички лица – државјани на Република Македонија (лица со и над 18-годишна возраст), кои се корисници на која било од дебитните картички од програмата на Mastercard, издадени од Банката: Maestro, Mastercard Debit Standard и Mastercard Debit Gold.

Правилата за учество им овозможуваат на сите корисници на дебитните картички од брендот Mastercard да учествуваат во наградната игра со направени најмалку 20 трансакции од кои минимум една трансакција да биде направена со Mastercard Debit Standard картичката за физички лица со можност за бесконтактни плаќања. Како валидни трансакции се сметаат трансакциите направени на ПОС-терминал на кое било продажно место на територијата на Република Македонија, како и трансакциите направени со електронско плаќање преку интернет.

Еден учесник во Наградната игра има право да биде извлечен само за една награда, со тоа што на секои дополнителни 20 трансакции, од кои минимум една трансакција со Mastercard Debit Standard, името на корисникот на картичката уште еднаш ќе се појавува како можен добитник, со што се зголемуваат шансите за награда.

Главното извлекување на наградите ќе се одржи на 21.2.2018 г. со почеток во 10:00 ч., во просториите на Охридска банка АД Скопје, во присуство на комисија составена од тројца официјални претставници.

Повеќе информации за наградната игра, клиентите можат да најдат на веб страницата на Охридска банка Сосиете Женерал, www.ohridskabanka.mk, и во експозитурите на Банката ширум земјата.

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange